För skolans skull

För skolans skull

 

Jag anser att skolan är viktig för framtidens skull, för elevernas skull och för personalens skull.

Därför går jag till val på parollen För skolans skull.

 

Möjligheten till en bättre skola. Vi både behöver och ska satsa mer. Det nya gymnasieförbundet mellan Trollhättan och Vänersborg har hittills inte lett till den utveckling man kunde hoppats. Här behövs nytänkande.

Mina grundstenar

Detta är Anders Castbergers kampanjsida inför kommunvalet och riksdagsvalet i Trollhättan 2014. Anders ställer upp i valet för Folkpartiets räkning och delar på denna hemsida med sig av sina personliga åsikter och hjärtefrågor. För information om partiets åsikter hänvisas till den officiella hemsidan som finns på www.folkpartiet.se. Allt material på denna sida är skyddat enligt upphovsrättslagen och får inte kopieras eller vidare distribueras utan skriftligt godkännande från Anders Castberger eller av annan kampanjansvarig. Produktion: Anders Wikman | Copyright © All Rights Reserved

Anders Castberger

Jag kandiderar för Folkpartiet i Trollhättans kommunalval och till riksdagen i september 2014.

Ditt personval

Som folkpartist samarbetar jag i valrörelsen särskilt med två fp-kollegor:

Raul Eriksson och Rita Paulsson Svensson. I valrörelsen ser Du oss ibland på gemensamma affischer och i gemensamma annonser.

 

Personval innebär att du som väljare har möjlighet att sätta ett kryss för en person som du särskilt föredrar. Folkpartiet var ett av de partier som arbetade allra mest för att systemet med personval skulle införas. Folkpartiet har varit med om att ändra grundlagen så att gränsen för personval i riksdagsvalet sänks från 8 procent till 5 procent. Detta gäller från och med valet 2014. Så din röst räknas och kan vara betydelsefull. Folkpartiet arbetar för att helt avskaffa spärrarna till personval. Vi får arbeta för reformerna steg för steg.

 

Helt oavsett vilket parti du röstade på förra gången, så vill jag lära mej av dej: vad anser du vara viktigast? Även om du inte sätter skolan på första plats, så lyssnar jag gärna också på vilka andra områden som intresserar dej, och vad du anser att den som väljs av just dej ska lägga ner energi och kraft på.

 

Följ oss på Facebook:

http://www.facebook.com/groups/dittpersonval/